Du sköt mig!



Jippi. Då var amn anställd på Mcdonalds. Se upp alla, grisar och Kor, nu är det Alexander som ska servera er i sommar och kanske framöver.

Nu ska jag hem till Jennie, va ska grilla lite och äta gott, träffa kompisar. Men jag kan inte stanna så länge, för sen åker jag uppåt i landet för att hälsa på syster yster i Gävle. 6-7 timmars bilfärd! :( blää..!
Men jag hoppas verkligen inte att det ska hindra mig från att blogga vidare. Ska se om jag får tag i en dator ;) vi hörs i morgon (hoppas jag). annars så kommer jag hem på söndag igen.

och glöm inte - I´m lovin´ it

just pull the trigger. . .



Tack för alla fina kommentarer om mina illustrationer ^^ it makes me happy!

Som ni ser och har sett innnan så har jag skaffat kort hår igen, me likee. Idag har jag utforskat stadens sjukhus tillsammans med Emelie. Snacka om att det är sjukt stort där och dåligt skyltat hehehe och ändå så finns det skyltar överallt! Vi var på ett informationsmöte angående sommarpraktik där. Jag har det, som jag sagt innan, som en buckup. Visst hade det varit kul att vara på sjukhuset men jag vill verkligen ha det andra jobbet :S

Just pull the trigger , my litle cameraman! i'm ready - lyssna på fortsättningen här!

Det är så kul att ta foton på sig själv. Särskilt när man ska kolla igenom alla och se att 90% av fotona är skräp hehe. men de 10%:en är man ju rätt så nöjd med. i alla fall jag, men är man egenkär så är man.

Snacka om att det är kul men photoshop. redigera lite här och lite här. OMG snacka om att jag måste redigera lite här.
Nu kanske ni tänker. VA! är han inte lika snygg i verkligeheten som på bild. Tyvärr säger jag då.

Jag är snyggare. hehe ;)

När jag redigera mina foton menar jag effekter och ljus. Det är kul att latcha runt med färger :)


Dagen min!

Nu skriver jag mitt första inlägg utan en bild, ;).
Nu ska jag kila iväg på ett möte. och efter det så blir det ett informationsmöte på sjukhuset om sommar jobb där! jag har det som backup om det skulle vara så om jag inte få jobbet jag sökt till tidigare.

Vi hörs ikväll

Köplust



Idag var jag ute på jakt efter något nytt som jag kan bära på min kropp. Och jag hittade den perfekta T-shirten. ME likee! Men så kom jag nu till den punkten då jag var tvungen att ta kort på dagens inköp som alla bloggare gör! men hur.. . .. . ..

Självklart så började jag tramsa med kameran som jag alltid gör. Men om ni frågar mig så tycker jag ju (som alltid) att resultatet blir sjukt bra jämt ;)
(visst det blev kanske inte så mycket kort på t-shirten men det blev i alla fall lite bra (kan diskuteras) kort på dess ägare)

Det får duga för den här gången i alla fall.

Den här låten är så sjukt bra! ^^

2008-03-20 KENT

Den 20 Mars 2008, då hände det något underbart. Alexander var på sin första konsert. Det var inte vilken konsert som helst. Det var en KENT konsert.

Jag vet att det är gamla bilder. Men ärligt talat så hade jag glömt bort att jag hde dom. + för första gången i mitt liv har jag laddat upp et youtube klipp, ett klipp från konsertin inte längre än ca 15 sek ^^

Jag vill se dom igen!!

Klicka här så får du höra . . . Låten som aldrig blir dålig!

Men här är materialet:













Lite suddiga dock, men det ska dom väl vara när man är på konsert!

Intervjun. check



Idag kom Jennie hem til mig och hjälpte till att göra mig fin i håret inna jag stack iväg för att bli intervjuad för jobbet jag sökt till. Men vad ska man säga, jag hade ju aldrig kommit så här långt inom jobbet om det inte hade varit för maria. ;) jag tackar och bugar till er.
Men nu är min jobb intervju avklarad... Suck vad jobbig det ska vara för att få ett jobb. Nu hoppas jag bara tt de ringer tillbaka i vecka och berätta det (förhoppningsis) roliga beskedet om att jag fått jabbet. Jag lovar att jag berättar vad det är för ett jobb, om jag får det. Då ska det firas med pompa och ballonger ska jag säga er :D
jag är i ett så stort behov av jobb just nu. ...

I morgon har ag nationelt prov i Engelska. Provet kommer handla om att skriva ett CV, på engelska så klart. Men det ska väl inte vara något problem nu när jag är på jobbsökningsfronten. Men jag har ju i och för sig aldrig skrivit ett på Engelska! Men nu får det väl bli det första.

Hoppas ni gillar min nya illustration.

Och med detta avslutar jag på inlägget med hjälp av en liten glad gubbe, det känns som om jag har medvind just nu ;D

bloglovinP.s följ min blogg med bloglovin'

Internet


Marina 2010

Jippi... nu är äntlligen mitt internet fixat. I morgon gäller det!

Am I a painter



Idag har jag övat med Almrock Story. Det är kul att jibba ihop med Carolina, och att ha en coach som Annelis. Det är kul när man kan sättas på prov och att kunna utvecklas på alla möjliga sätt. Jag älskar att jag är så estetisk utav mig, Dans, Teater, Bild och Musik. Jag älska alla fyra planen.

Ikväll har jag suttit och Illustrerat lite, jag kommer att scanna in bilderna i större format i morgon men här får ni ett litet smakprov ändå, jag kan ju inte hålla mig ;).
Nu har jag kommit på hur jag ska göra för att få till den perfekta arbetsron. Jag låter Glee stå på i bakgrunden, sjunger med och läser repliker samtidigt som jag ritar. Det är helt PERFEKT jue!

Idag blev jag meddelad från företaget som jag har sökt sommarjobb på, de vill att jag ska komma på en arbetsintervju nu på onsdag kl 19:30. Ni får hålla tummarna för mig och hoppas på det bästa, jag behöver verkligen det här jobbet, :S Nervös eller?! JA...

Vi hörs i morgon.

confused



Imorgon har vi Vridning och Energi prov. Det är jåtte svårt att lära sig allt. Bara men kan formlerna så ska det gå. Men just nu känner jag mig som på bilden, helt förvirrad och förbannad helt enkelt, i'm so Pist off. Bläää...!
Det kanske lindrar med lite glass, eller vad tror ni? Det tror i alla fall jag, en liter glass och lite Glee så går det nog över snart ska du se, lilla Alexander.

Det sa alexander och lassade upp en hel skopa full med glass.

Glee 15

Idag har jag kollat på det 15:e avsnittet av Glee. Detta var nog det bästa avsnittet någonsin. Det var Madonna tema.
Sue Sylvester dyrkar Madonna. Will Shuster tar efter temat, Sue blir rasande.
Två glee elever vill hjälpa Sue att blir vacker och gör denna musikvidio som ett litet projet med henne, hon vinner deras förtroende. och hon kommer ett steg nämre för att kunna förstöra för Will och hans glee klubb.

Sue Sylvester sjunger Madonna - Vogue

 



Like a virgin - i detta avsnitt ska Reachel ha sex med Jessie för första gången, Finn och Santana också, Will och Emma. Men hur går det för paren?

journey to the center of the earth

Igår firade vi Elena 25 års dag. GRATTIS ELENA.

Det blév hemfärd ganska tidigt, vi var så trötta. Men på hemvägen pignade jag till och jag satte mig vid datorn för att kolla på lite film.
Det fick bli "Journey to the center of the earth".
Filmen var ganska tråkig men det var härlig miljö, den var för förutsägbar. Den får ••○○○ 2/5 pluttar av mig!


Trailer på "Journey to the center of the earth"

GLEE



Hejsan alla bloggläsare. Igår var jag iväg på en fest, det var jätte härligt att träffa mina gamla kompisar igen. Ni sviker mig aldrig :) Tack för en underbar kväll - och jag upptäckte ert lilla roliga inlägg heheh. skit kul.

Förra veckan börje Glees andra del av säsong 1 sändas igen i USA och självklart så kan jag ju inte vänta tills den sänds i Sverige igen så jag är ju bara tvungen att tjuvstarta innan. För er som inte har sett det 14 avsnittet än, har jag länkat ett litet video klipp en ev av låtara som är med i avsnittet (14).

För er som inte har sett Glee någonsin, skäms på er, men jag skriver lite kortfattat vad som hänt. Finn tror han är far till en bebis men det är han inte, det är Puck. Reachel är kär i Finn, men är lite sådär på Finns sida. Finn vill att dom tar ett avbrott i deras förhållande så han kan dejta två tjejer samtidigt, Reachel blir sur.
Reachel sjunger för Finn och dom andra och berättar sina känslor

ME LIKEE <3

Lektionsdrama


Dramaqueen Ida

Idag har vi vi bara hunnit med bild och fysik, de roligaste ämnena vi har här på Teknik, Marc drejade idag men han är inte klar. Jag lovar att jag lägger ut en bild på hans fina resultat .
Snart är det lunch, jag har ingen aning om vad det bjuds på idag, men jag hoppas att det är något gott (givetvis).

Håller humöret uppe

Varför ska det vara så kallt? Men men, man ska inte klaga. Det är bara att sätta sig på cykeln, sätta på solbrillorna, som känns en aning udda, och det är bara att trampa iväg mot skolan.

Man ska hålla humöret uppe!


Gamla bettan och ägaren en lila sko.


I skolan har man aldrig tråkigt med goda vänner vid sin sida.


Bella visar stolt upp sin FINA mobil för mig på vår roliga ArchiCad lektion. Det tackar vi för.


nytt nytt... med mycket nostalgi

Ibland kan det vara mysigk, kul och nostalgiskt att bara sitta hemma och kolla tillbaka på gamla bilder.
Här är några av mina favoriter.


Skolavslutningen 2008 på lilla mig


Vintern 2009 Jennie och Maria, här är vi ute och åker skridskor, vi åt korv och gjorde en dag som vi sent kommer att glömma. Visst är dom fina?!


Hösten 2009 Maria och jag är på fest och roar oss.


Sommaren 2009, jag och Jennie hade åkt till Göteborg för att lyssna på vår kära kompis Beyoncé ;)


Nyårsafton 2009/2010 Jag, Jennie och Maria... puss puss,
visst är vi underbara!?
Här firas det nyår ska jag säga...


Bloglovin

Nu har Emelie och jag ändrat min bloglovin ikon. Jag hoppas att ni tycker om min design

Tjejen heter "bloggaren Cissi"!



Följ min blogg med Bloglovin
 bloglovin


aprilgubben spelar oss ett spratt



Jag tyckte att det kunde passa att lägga upp den här videon. Det haglade just här, men vilken tur vi har att det inte är stor a potatisar som faller ner på oss. I video klippet kan man se hur stora hagelbollarna somm faller i en delstat i amerika är och hur mycket skada dom kan åstakomma. Man kan också se hur el-ledningarna blixstrar till varje gång som det kommer en stor hagelboll på dom.

Vilket April väder vi har fått.

Secret love


Min illustation på Romeo och Julia, a secret love

Snacka om att man blev ledsen när man vaknade och snön låg kvar. Det blev ju bara att sucka och sedan att plocka fram sin vinterjacka igen som man precis har lagt undan. Idag skulle jag igentligen gått ut och ätit med tjejerna i min Almrock Story dansgrupp, men tyvär så kommer jag inte ha tid med detta  (ha för mycket att göra idag) och måste tyvärr ställa in middagen för min del - men jag hoppas att ni kommer äta god mat och få en trevlig kväll utan mig ;)
Idag ska jag och Emelie skicka iväg våran Åsredovisning över hur året med vårat föetag har gått. Hoppas bara den blir fädig idag så vi kan få komma hem tidigt.

Idag kommer MIN efterlängtade Jennie Olofsso hem ifån Irland. Jag hoppas att hon ha många roliga minnen som hon kan berätta fö mig. Jag tror det blir en kopp te hemma hos henne en liten stund och sen bli det hem och fortsätta med läxona igen. Back to business.


bloglovin

Jag ser det snöar


Jag såg att det snöade och jag satte genast igång med att illustrera min känsla, jag säger bara - fifään...
jag hatar snö!


Usch, jag verklign hatar snö! Hoppas bara inte att den ligger kvar när man vaknar. Jag som vill ha sol, håller ni inte med mig? Förlåt för den dåliga bilden, har tagit den med mobilen.

Skolan har inte varit så jätte rolig idag kan jag inte på stå. Börjar med svenska, sedan blir det konstruktion = blää! och sist men inte minst ArchiCad. Nu ska vi börja rita våra egna hus på 60 m2. Men vi har inte fått några instruktioner på hur vi skall göra det. Jag tror jag håller på att bli tokig på en viss persons lektioner.

Och vädret gör ju inte slutet på dan så mycket bättre heller för den delen. Nu snöar det och jag som hatar snö - Blää! Men jag tror det är blandat med regn så jag hoppas att det inte besöker oss så länge ;)

ha det bra!
Sa Alexander och sket i vasken.


Simple to wear


simple, YSL

Såg dessa underbara plagg på Chrislynes blogg  och jag blev helt såld på kläderna.
Give me, please...!

http://www.chrislyne.devote.se/  gå in och läs, skit bra bloggare)


nytt utseende




Nu har bloggen fått en ny design, men snacka om att det är svårt att lära sig alla Html koder. Jag är så fruktansvert dålig på allt som har med dator att göra:)

Idag jag upptäckte en ny talang bland mina vänner i skolan. Hanna Woggart. Det var jätte kul att sitta och illustrera med henne (det är HON och jag som designat bloggens nya utseende), jag kommer senare i bloggen att lägga upp andra bilder som jag skissat, kladdat och illustrerat på.

Just nu sitter jag här i skolan och vänta på käraste Carolina som ska hämta mig och sen bär det av till Växjö. Vi ska repa inför musikalen som skall spelas upp i sommar. 
Almrock Story skriven av Sölve Rydell


Dags för party!

Nu ska äntligen kära Hanna fylla 20 och detta måste ju givetvis firas med fest ;) den 21 maj händer det!


Glida fram på en räkmacka...


Här kommer räddningspatrullen

Idag hade vi livräddning på gymnastiken. Som vår lärare skulla ha sagt: Detta mina "små" vänner, det här kan vara er livs viktigaste lektion, visst era betyg är viktiga men det här är viktigare. Och de personer som drabbas av hjärtstopp är oftast personer ni känner! Så vi alla satte genast igång med att pumpa den läskiga dockans bröskorg och försökte få liv i dom men tyvärr så måste jag meddela att ca 25 dockor vid namn "Kim" dog idag, ca kl 13:00. Ingen lyckades pumpa/blåsa liv i de stackars arm- och benlösa kropparna. Och ingen signal av medvetande fick vi från dom även om vi skakade dom på axlarna och sa högt och tydligt: Hallå, hur mår du!


emelie och jag in action


Knas... eller ska jag säga knäckebröd?!

Idag är det måndag som förmodligen de flesta redan vet och det är ju den dagen som veckan alltid inleds med. Jag fick äntligen träffa mina efterlängtade vänner. Emelie, Hanna och jag knasade oss som vanligt. Vad skulle jag göra utan mina äventyrskompisar om jag inte hade dom?


hanna emelie och lilla jag

Innan lunchen så blev det tid till att smula ner matsalens ena bord med knäckebrödsmulor. Jag och mina kära vänner konstaterade idag att knäckebrödets torra, om man nu kan säga så, smak blev mycket godare med lite kryddor på.


jag tog allt emelie och hanna på bar gärning i full fart, smaskandes på sina nykryddade knäckebröd
lite mer mmm... i livet


Detta är de kryddor som vi använde oss av.
Roasted garlic & pepper, Tellicherry black pepper (båda kommer från SANTA MARIA)

Poäng: Roasted garlic & pepper 3/5 KNÄCKEBRÖDSBETT
Tellicherry black pepper 5/5 KNÄCKEBRÖDSBETT

Detta tycker jag att vi slår näven i bordet för, sa Alexander och gick för att äta!


Can I publish me?

OOh nej, inte en till bloggare!
Men så kommer det tyvärr att bli....!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0