jobb i sol

Idag har solen lyst på vår jord som aldrig förr, och själv har man stått inner och serverat person efter person med mat. Men det lägger en bra grund i plånoken i stället! och det gillar vi.
I morgon så ska jag jobba från 11:00 - 18:00 , efter det blir det att ge sig av till Sofie för att äta god mat och fira midsommar.

Efter som jag jobbar så mycket och på så obekväma arbetstider så blir bloggen och ni läsare tyvärr lidande, och även mitt illustrerande ligger ochkså nu i bottnen, jag har inte rört en teckningspenna på en och en halv månad nu = katastrof!!!
Men jag rekomenderar starkt att ni använda er av bloglovin som jag har länkat till på den söta bilden längst ner i inlägget.

Jag bjuder också er läsare på en låt som jag hörde idag på morgonen och som jag fastnade för direkt.
bloglovin


Yes, this is the time for AfricaAfrikansk musik, det afrikanska folket, naturen allt... Me love!

Ett mål i livet som jag har är att jag vill på något sätt vara med att bygga upp en musikskola/lokal för det afrikanska folken någonstans i afrika. Musik är livet, livet är musik.

This time for AfricaDen officiella fifa cup låten 2010 Shakira - Waka Waka
Även om jag inte är sveriges största fan av fotboll och sitter inte uppe halva natten för att titta på fotboll, så måste jag ändå säga att låten är grym!

Älskar Afrika - This time for Africa

Sommarlov

Nu när äntligen sommarlovet har kommit då vill jag inte längre ha sommarlov, jag blir så lätt uttråkad. Det ända jag vill göra är att jobba, men det är ju inte alltid som man har ett jobbpass.


 


PÅ att göra lista i sommar:

☻ Ullared

☻Bada

☻Tjäna pengar

☻Hälsa på Mia i Danmark

☻Ljungbydagarnas Kräftskiva

☻Åka inlines

☻Sluta äta maten som lagas på jobbet - Im obsessed! Crazy

☻...

Ska nog fylla i lite mer på to do listan när jag väl kommit på något mer.

Idag sken solen. Skönt!


Utbildning

I morgon så ska jag på utbildning på McDonalds igen, kl 10.00, är klar med min utbildnig i kassan och dom tycker att jag är super duktig så i morgon så ska jag vidareutbilda mig , men nu i köket, har fått en liten förfrågan och tanke på att bli arbetsledare. Tål att tänkas på.


AlejandroNu har lady Gaga gjort det igen.

Alla kejsare står nakna

När man äntligen kan se alla kejsare står naknaSjukt bra låt:
Kent – Sjukhus


En...

Idag är det en deppig dag för lilla mej.
jag säger bara ett ord till: Studenten


Fest o sjuka

Jag kan ju börja med att säga att prioriteten av min blogg är ju inte den största just nu. Skolan, jobbet, nöjen och nu har jag ju givetvis blivit sjuk också!

Hela veckan har varit fullproppad med en massa studentäventyr som bara har varit ett måste att se på. har en del bilder av, skattjakten, vinbränbollen och lagan riverrace som bara väntar på att få hamna på bloggen.

i fredags så var det klassfest hemma hos mig. Riktigt kul att se klassen umgås lite ;) -någon måste ju ta tag i det.

Tack till alla som var där. Ingen fest utan att något går sönder - eller hur?

+ alla bilder som jag är med på ser jag helt sjukt konstig ut!! OO. hehe men det bjuder jag på.


Student 2010

Just nu sitter jag här och försöker fundera ut vad man ska ge för något i studentpresent till alla som ta studenten i år!

Jag skulle vilja göra något eget, något som någon annan inte ger: typ blommor och sånt - fint och kul om man får 10 st, men sen blir det lite tråkigt om ni frågar mig.
Varje år har jag gjort mina egna buketter, och jag har nästan alltid haft ca 20 st personer som jag har gett blommor till. Och det är lite bökigt och så.

Hmmm... frågan är vad man ska ge dom i år?!

Vad brukar du ge? Är det blommor som är den optimala student presenten?


Fashion kid


Jaha ja. Vad ska man säga, hon är bortskämd till 10´000. Men detta är intresse hon har, och hennes mamma. Det hade varit skilnad om man hade gett sin dotter en väska för 10´000 om man inte ägde en affär med det märket, men nu gör faktist hennes mamma det och då kan jag lova er att väskan skostar verkligen inte så mycket. Hälften kanske.

Jag skulle aldrif skämma bort mina bran så här. Men det är ju min åsikt och om diom vill göra det. låt dom göra det då! Och dom som skriver dumma spydiga komentarer till tv4 s klipp är nog bara avundsjuka.

Jag tycker att Flickan i klippet är lite charmerande och hon vet vad det är hon pratar om - eller?

*Vad tycker du?!

komentarer andra bloggare har skrivit.


Sluta klaga på att ni ''tycker synd'' om henne, och ''stackars unge, ge hon chansen att va ett barn'' o sånt.
Hon har valt ett sånt liv.
Och hon gillar det! man märker ju att hon älskar mode!
om hon nu ville vara ute i skogen och ''leka med kottar'' så skulle hon ju de!
Men nu så är det mode som hon älskar!

Så sluta klaga och kommenterar vad ni tror är bäst för henne x)Ungen behöver få lite skrapsår på benen och leva som ett normalt barn. Hon kommer bli en dryg fitta när hon blir äldre. Och respekten för pengar? vart finns den om man som 12 åring äger en väska för 15000kr.. Hoppas någon stjäl den av henne.


Källa: Café

RSS 2.0